Masz pytanie? Dzwoń: 660 698 294

Zawód: Rolnik – Kwalifikacyjny Kurs R.3

Kurs realizowany z wykorzystaniem nauki przez Internet – nie będziesz musiał prawie wychodzić z domu!

  • A
  • A
  • A

Polityka prywatności

Ochrona danych

Zapewniamy ochronę wszystkich danych osobowych, jakie zostały pozyskane w wyniku prowadzonej działalności handlowej i zgodnie z obowiązującym prawem (Ustawa z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych, oraz jej późniejsze zmiany) informuje, że administratorem danych jest:

 

Technikum Agrobiznesu
ul. Szosa Ciechanowska 6
06-300 Przasnysz

 

1. Zasady ogólne

Korzystają, z Platformy Edukacyjnej akceptujesz zasady zawarte w Polityce Prywatności. Zastrzegam sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności. Każdą osobę korzystająca z Platformy Edukacyjnej obowiązuje aktualna Polityka Prywatności. Jakiekolwiek wprowadzane zmiany nie wpływają na podstawową zasadę: nie sprzedajemy i nie udostępniamy osobom trzecim danych personalnych czy adresowych klientów/użytkowników Platformy Edukacyjnej.Jeśli nie zgadzasz się z Polityka Prywatności, proszę nie korzystać z Platformy Edukacyjnej.

 

2. Dane osobowe

W czasie korzystania z Platformy Edukacyjnej możesz zostać poproszony o podanie niektórych swoich danych osobowych poprzez wypełnienie formularza, lub w inny sposób. Dane, o które będziesz proszony to w większości przypadków imię i adres e-mail. Niepodanie wymaganych danych zablokuje czynność, którą te dane dotyczyły.

 

3. Niezapowiedziane wiadomości

Zastrzegam sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe uzyskam dzięki działalności związanej z Platformą Edukacyjną. Pod tym określeniem rozumiem informacje odnoszące się bezpośrednio do Platformy Edukacyjnej (np. nowe wykłady,) nie komercyjne listy.

 

4. Jawne dane osobowe

Dane osobowe podane przy okazji wysyłania komentarzy na czacie, są dostępne dla wszystkich odwiedzających strony zawierające te dane. Nie mam możliwości zabezpieczenia Was przed osobami prywatnymi lub firmami, które te dane wykorzystają do przesłania Wam nieokreślonych informacji. Dlatego dane te nie podlegają Polityce Prywatności.

 

5. Cookies (Ciasteczka)

Platforma Edukacyjna wykorzystuje cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia lub umorzenia danej operacji.

 

6. Partnerzy

Polityka Prywatności nie dotyczy serwisów i firm, których dane kontaktowe podane są na stronach Platformą Edukacyjną

Zapisz się wstępnie na kurs

Do niczego to nie zobowiązuje

Dostaniesz od nas więcej informacji.










 

Zobacz naszą politykę prywatności

Zobacz nasze placówki


Niepubliczne Centrum Kształcenia Edukator w Przasnyszu

Tu będziesz zdawał/a egzamin: www.edukatorprzasnysz.info


Uczelnia Lingwistyczno-Techniczna w Świeciu: www.wsjo.edu.pl

Newsletter

Zapisz się na newsletter

Blog

Nadchodzą znaczące zmiany na rynku cukru – gospodarz.pl

Z początkiem października 2017 roku przestaną obowiązywać dotychczasowe regulacje na unijnym rynku cukru. Zlikwidowane zostaną wyznaczone dla poszczególnych krajów UE kwoty produkcji cukru i izoglukozy.

Czytaj więcej >

Polscy producenci żywności szukają nowych rynków zbytu – farmer.pl

Najważniejszymi odbiorcą polskiej żywności są od lat nasi sąsiedzi zza Odry. Rośnie jednak znaczenie nowych rynków Azji i Afryki, gdzie bogaci się klasa średnia – podaje w czwartek „Rzeczpospolita”.

Czytaj więcej >
Ustawa o kształtowaniu ustroju rolnego

NOWOŚĆ – Ustawa o kształtowaniu ustroju rolnego. Komentarz

Publikacja to praktyczny komentarz do ustawy z 11.4.2003 r. o kształtowaniu ustroju rolnego (t.j. Dz.U. z 2012 r. poz. 803 ze zm.). Ustawa ta przewiduje daleko idące ograniczenia w obrocie gruntami rolnymi.

Czytaj więcej >

Facebook