Masz pytanie? Dzwoń: 604 447 504

Zawód: Rolnik – Kwalifikacyjny Kurs RL.03

Kurs realizowany z wykorzystaniem nauki przez Internet – nie będziesz musiał prawie wychodzić z domu!

  • A
  • A
  • A

Polityka prywatności

Niniejsza Polityka prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych od Państwa przez Technikum Agrobiznesu w Przanyszu.

 

Dane osobowe

  1. Dane zbierane są przez: Technikum Agrobiznesu w Przasnyszu, ul. Szosa Ciechanowska 6, 06-300 Przasnysz, telefon: 29 756 33 17.
  2. Dane kontaktowe inspektora ochrony danych osobowych: kontakt@kursr3.pl
  3. Przetwarzanie odbywa się zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych.
  4. Dane kursantów mogą być przekazywane firmom pocztowym i kurierskim (w celu doręczania przesyłek), serwisom płatności elektronicznych (w przypadku wyboru opcji płatności online), firmom windykacyjnym i kancelariom prawnym (w przypadku dochodzenia roszczeń), instytucjom państwowym – Okręgowym Komisjom Egzaminacyjnym (wszelkie czynności z zapisem na kurs i na egzamin) oraz współpracującym z nami wykładowców, trenerów (w zakresie prowadzonego kurs). W pozostałym zakresie dane nie będą ujawniane (udostępniane) innym podmiotom, poza przypadkami przewidzianymi w obowiązujących przepisach.
  5. Jeśli dane osobowe przetwarzane są na podstawie zgody, wtedy można ją cofnąć w każdej chwili, informując o tym na adres kontakt@kursr3.pl
  6. Każdy ma prawo żądać dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także do przenoszenia danych.
  7. Każdy ma prawo wnieść skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

 

Technikum Agrobiznesu w Przasnyszu, zbiera następujące dane osobowe:

 

1) nazwisko i imię,
2) adres zamieszkania,
3) adres e-mail,
4) numer telefonu,
5) data urodzenia,
6) miejsce urodzenia
7) PESEL

 

Gromadzone dane są niezbędne do zapisu na kurs, wydawania zaświadczeń oraz zapisu na egzamin.

 

Bezpieczeństwo

W trosce o Państwa bezpieczeństwo gwarantujemy pełną poufność informacji, które zbieramy i analizujemy. Nie będą one ujawniane jakimkolwiek podmiotom, niewymienionym w niniejszym dokumencie.

 

Marketing

O ile Państwo wyrazili na to zgodę, podany przez Państwa adres e-mail oraz numer telefonu będą wykorzystywane w celach marketingowych własnych produktów. Zgoda może być cofnięta w każdym czasie.

 

Pytania i zastrzeżenia

Pytania i zastrzeżenia dotyczące niniejszej Polityki prywatności mogą Państwo zgłaszać na adres: kontakt@kursr3.pl

Zapisz się wstępnie na kurs

Do niczego to nie zobowiązuje

Dostaniesz od nas więcej informacji.










 

Zobacz naszą politykę prywatności

Zobacz nasze placówki


Niepubliczne Centrum Kształcenia Edukator w Przasnyszu

Tu będziesz zdawał/a egzamin: www.edukatorprzasnysz.info


Uczelnia Lingwistyczno-Techniczna w Świeciu: www.wsjo.edu.pl

Blog

Nie będąc rolnikiem też można kupić ziemię

Nie będąc rolnikiem też można kupić ziemię

Prawo obowiązujące dokładnie od roku nie pozwala na zakup ziemi rolnej osobie, która nie jest rolnikiem. Taka jest ogólna zasada, ale nie znaczy to wcale, że nie będąc rolnikiem nie może spróbować swoich sił w agrobiznesie.   Więcej informacji na stronie internetowej: obserwatorfinansowy.pl Czytaj więcej >

Kongres dla przedsiębiorców rolnych „Rolnictwo oparte na innowacjach”

Serdecznie zapraszamy do udziału w KONGRESIE DLA PRZEDSIĘBIORCÓW ROLNYCH  „Rolnictwo oparte na innowacjach” który odbędzie się w dniach 21 -22 kwietnia 2018  roku w Uczelni Lingwistyczno – Technicznej w Przasnyszu

Czytaj więcej >