Masz pytanie? Dzwoń: 660 698 294 lub 512 179 066

(pon-pt 9-17)

Zawód: Rolnik – Kwalifikacyjny Kurs ROL.04 (dawniej R.03/RL.03)*

Kurs realizowany z wykorzystaniem nauki przez Internet – nie będziesz musiał prawie wychodzić z domu!

  • A
  • A
  • A

Polityka prywatności

Niniejsza Polityka prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych od Państwa przez Technikum Agrobiznesu w Przanyszu.

 

Dane osobowe

  1. Dane zbierane są przez: Technikum Agrobiznesu w Przasnyszu, ul. Szosa Ciechanowska 6, 06-300 Przasnysz, telefon: 29 756 33 17.
  2. Dane kontaktowe inspektora ochrony danych osobowych: kontakt@kursr3.pl
  3. Przetwarzanie odbywa się zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych.
  4. Dane kursantów mogą być przekazywane firmom pocztowym i kurierskim (w celu doręczania przesyłek), serwisom płatności elektronicznych (w przypadku wyboru opcji płatności online), firmom windykacyjnym i kancelariom prawnym (w przypadku dochodzenia roszczeń), instytucjom państwowym – Okręgowym Komisjom Egzaminacyjnym (wszelkie czynności z zapisem na kurs i na egzamin) oraz współpracującym z nami wykładowców, trenerów (w zakresie prowadzonego kurs). W pozostałym zakresie dane nie będą ujawniane (udostępniane) innym podmiotom, poza przypadkami przewidzianymi w obowiązujących przepisach.
  5. Jeśli dane osobowe przetwarzane są na podstawie zgody, wtedy można ją cofnąć w każdej chwili, informując o tym na adres kontakt@kursr3.pl
  6. Każdy ma prawo żądać dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także do przenoszenia danych.
  7. Każdy ma prawo wnieść skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

 

Technikum Agrobiznesu w Przasnyszu, zbiera następujące dane osobowe:

 

1) nazwisko i imię,
2) adres zamieszkania,
3) adres e-mail,
4) numer telefonu,
5) data urodzenia,
6) miejsce urodzenia
7) PESEL

 

Gromadzone dane są niezbędne do zapisu na kurs, wydawania zaświadczeń oraz zapisu na egzamin.

 

Bezpieczeństwo

W trosce o Państwa bezpieczeństwo gwarantujemy pełną poufność informacji, które zbieramy i analizujemy. Nie będą one ujawniane jakimkolwiek podmiotom, niewymienionym w niniejszym dokumencie.

 

Marketing

O ile Państwo wyrazili na to zgodę, podany przez Państwa adres e-mail oraz numer telefonu będą wykorzystywane w celach marketingowych własnych produktów. Zgoda może być cofnięta w każdym czasie.

 

Pytania i zastrzeżenia

Pytania i zastrzeżenia dotyczące niniejszej Polityki prywatności mogą Państwo zgłaszać na adres: kontakt@kursr3.pl

Zapisz się wstępnie na kurs

ZAPISY OTWARTE!

Do niczego to nie zobowiązuje

Dostaniesz od nas więcej informacji






    Zobacz naszą placówkę


    Niepubliczne Centrum Kształcenia Edukator w Przasnyszu

    Tu będziesz zdawał/a egzamin: www.edukatorprzasnysz.info

    Blog

    7 października ruszył kolejny program dopłat rolnych – biznes.wprost.pl

    © Shutterstock / Artie Medvedev Nowoczesne rolnictwo 7 października 2020 – rusza nowy program wsparcia dla młodych rolników. Pula środków na dopłaty to 30 mln zł. Młodzi rolnicy mogą dostać nawet 20 tys. euro na zakup ziemi. O możliwości ubiegania się o pomoc finansową w formie dopłat do częściowej spłaty kapitału kredytów na zakup użytków rolnych przez młodych [...] Czytaj więcej >

    Młody rolnik 2020 – dla kogo 150 tys. zł wsparcia? – arimr.gov.pl

    Już od środy, 3 czerwca, rusza nabór wniosków o premie dla młodych rolników, którzy samodzielnie prowadzą gospodarstwo. Mogą oni otrzymać 150 tys. zł wsparcia. ARiMR będzie przyjmować wnioski do 1 sierpnia. W ubiegłym roku młodzi rolnicy złożyli ich ponad 7 tys. Kto może otrzymać „Premię dla młodego rolnika”? Wsparcie mogą otrzymać osoby, które m. in.: [...] Czytaj więcej >
    Nie będąc rolnikiem też można kupić ziemię

    Nie będąc rolnikiem też można kupić ziemię

    Prawo obowiązujące dokładnie od roku nie pozwala na zakup ziemi rolnej osobie, która nie jest rolnikiem. Taka jest ogólna zasada, ale nie znaczy to wcale, że nie będąc rolnikiem nie może spróbować swoich sił w agrobiznesie.   Więcej informacji na stronie internetowej: obserwatorfinansowy.pl Czytaj więcej >