Masz pytanie? Dzwoń: 604 447 504

Zawód: Rolnik – Kwalifikacyjny Kurs R.3

Kurs realizowany z wykorzystaniem nauki przez Internet – nie będziesz musiał prawie wychodzić z domu!

  • A
  • A
  • A

Polityka prywatności

Niniejsza Polityka prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych od Państwa przez Technikum Agrobiznesu w Przanyszu.

 

Dane osobowe

  1. Dane zbierane są przez: Technikum Agrobiznesu w Przasnyszu, ul. Szosa Ciechanowska 6, 06-300 Przasnysz, telefon: 29 756 33 17.
  2. Dane kontaktowe inspektora ochrony danych osobowych: kontakt@kursr3.pl
  3. Przetwarzanie odbywa się zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych.
  4. Dane kursantów mogą być przekazywane firmom pocztowym i kurierskim (w celu doręczania przesyłek), serwisom płatności elektronicznych (w przypadku wyboru opcji płatności online), firmom windykacyjnym i kancelariom prawnym (w przypadku dochodzenia roszczeń), instytucjom państwowym – Okręgowym Komisjom Egzaminacyjnym (wszelkie czynności z zapisem na kurs i na egzamin) oraz współpracującym z nami wykładowców, trenerów (w zakresie prowadzonego kurs). W pozostałym zakresie dane nie będą ujawniane (udostępniane) innym podmiotom, poza przypadkami przewidzianymi w obowiązujących przepisach.
  5. Jeśli dane osobowe przetwarzane są na podstawie zgody, wtedy można ją cofnąć w każdej chwili, informując o tym na adres kontakt@kursr3.pl
  6. Każdy ma prawo żądać dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także do przenoszenia danych.
  7. Każdy ma prawo wnieść skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

 

Technikum Agrobiznesu w Przasnyszu, zbiera następujące dane osobowe:

 

1) nazwisko i imię,
2) adres zamieszkania,
3) adres e-mail,
4) numer telefonu,
5) data urodzenia,
6) miejsce urodzenia
7) PESEL

 

Gromadzone dane są niezbędne do zapisu na kurs, wydawania zaświadczeń oraz zapisu na egzamin.

 

Bezpieczeństwo

W trosce o Państwa bezpieczeństwo gwarantujemy pełną poufność informacji, które zbieramy i analizujemy. Nie będą one ujawniane jakimkolwiek podmiotom, niewymienionym w niniejszym dokumencie.

 

Marketing

O ile Państwo wyrazili na to zgodę, podany przez Państwa adres e-mail oraz numer telefonu będą wykorzystywane w celach marketingowych własnych produktów. Zgoda może być cofnięta w każdym czasie.

 

Pytania i zastrzeżenia

Pytania i zastrzeżenia dotyczące niniejszej Polityki prywatności mogą Państwo zgłaszać na adres: kontakt@kursr3.pl

Zapisz się wstępnie na kurs

Do niczego to nie zobowiązuje

Dostaniesz od nas więcej informacji.










 

Zobacz naszą politykę prywatności

Zobacz nasze placówki


Niepubliczne Centrum Kształcenia Edukator w Przasnyszu

Tu będziesz zdawał/a egzamin: www.edukatorprzasnysz.info


Uczelnia Lingwistyczno-Techniczna w Świeciu: www.wsjo.edu.pl

Blog

Kongres dla przedsiębiorców rolnych „Rolnictwo oparte na innowacjach”

Serdecznie zapraszamy do udziału w KONGRESIE DLA PRZEDSIĘBIORCÓW ROLNYCH  „Rolnictwo oparte na innowacjach” który odbędzie się w dniach 21 -22 kwietnia 2018  roku w Uczelni Lingwistyczno – Technicznej w Przasnyszu

Czytaj więcej >

Nadchodzą znaczące zmiany na rynku cukru – gospodarz.pl

Z początkiem października 2017 roku przestaną obowiązywać dotychczasowe regulacje na unijnym rynku cukru. Zlikwidowane zostaną wyznaczone dla poszczególnych krajów UE kwoty produkcji cukru i izoglukozy.

Czytaj więcej >